Over ons

Wie zijn onze klanten?

WastePartners werkt voor zowel landelijke- als lokale partijen gericht op afvalinzameling, afvalverwerking en rioolreining. Voor deze bedrijven is het wagenpark een essentieel onderdeel van hun bedrijfsvoering. De afhankelijkheid van de inzetbaarheid van het wagenpark is groot, de voertuigen hebben vaak een specialistisch karakter en de financiële footprint is aanzienlijk. Wij noemen dit ‘bedrijfskritische mobiliteit’.

NEEM CONTACT OP

Hoe werken wij?

WastePartners begrijpt de noodzaak van inzetbaarheid en het effect van downtime op uw bedrijfsresultaat. Wij geloven daarom in het ‘one stop shop’ principe. Met ervaren technici houden wij al uw materieel op de weg. Dit zowel voor het chassis-, als voor de opbouw. Onze kracht ligt in merkonafhankelijk en multidisciplinair sleutelen. Klein onderhoud, complete revisies en keuringen kunnen wij allemaal onder één dak voor uw voertuigen verzorgen. Tevens hebben we alle competenties in huis voor volledig fleetmanagement. Samen met ons zusterbedrijf Orion Fleet Management bieden wij u superieure dienstverlening en een krachtig online platform, waarmee u altijd de meest actuele informatie heeft over de kosten en inzetbaarheid van uw wagenpark.

Voor wie werken wij?

Wij werken voor de grootste afvalverwerkingsbedrijven in Nederland. Maar ook lokale partijen met specialistisch materieel kunnen bij ons terecht.

WasteParters is een handelsnaam van OrionPartners B.V., onderdeel van Orion Complex Fleets B.V.

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van onze diensten?

T. +31 (0)544 – 488 020 – E. info@wastepartners.nl