Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

WastePartners sleutelt integraal (chassis en opbouw) en merkonafhankelijk aan alle typen voertuigen in de waste- en recyclingbranche

NEEM CONTACT OP

Onderhoud en reparatie

Alle werkzaamheden – van een kleine reparatie en een onderhoudsbeurt tot remmenservice of meer omvangrijke projecten – worden op vakkundige en efficiënte wijze uitgevoerd door competente WastePartners-technici. Voor het lokaliseren van storingen wordt gebruikgemaakt van de modernste diagnosesystemen.
Onze technici zijn fabriekserkende deskundigen. Door daarnaast de producttrainingen van de fabrikanten te volgen, heeft WastePartners altijd de juiste kennis in huis voor elk merk voertuig.

Constructiewerk

Materieel- en voertuigaanpassingen (op klantwens) zijn daily business voor WastePartners. Of het nu om een eenmalige aanpassing gaat of seriematige modificaties, onze technici brengen het tot een goed einde. Door bij grotere series een slimme productierouting te hanteren is de ‘Down Time’ van uw materieel minimaal.
Overigens voert WastePartners ook de inbouw van alle voorkomende communicatie- en navigatiegerelateerde apparatuur uit, snel en vakkundig.

Keuringen

Naast de wettelijk verplichte APK en Tachograafkeuring, voeren wij ook veiligheidsinspecties van materieel uit.

Schadeherstel

Naast routinematig onderhoud verzorgen wij ook schadeherstel voor uw wagenpark. Van kleine tot grote schades, wij regisseren de oplossing voor u.

Revisies

Als uw equipment aan de volgende levensfase toe is – van rioolwagen tot kraakpersopbouw of ondersteunend materieel – maken wij in overleg met u een plan, brengen de financiële consequenties in kaart en voeren de revisie in eigen regie uit.

Service contracten

WastePartners stelt graag samen met u een onderhoudsplan voor uw park samen, waarin planning en budget worden vastgelegd. Vervolgens worden verschillende onderhoudsconcepten voorgesteld. Hiertoe behoort ook de mogelijkheid van een full-service contract. Wij voorzien u van heldere en duidelijke managementrapportages, waarbij de gebruikskosten op transparante wijze inzichtelijk worden gemaakt. Ons doel is gezamenlijk te streven naar de optimale beschikbaarheid en minimale gebruikskosten van uw voertuig.

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van onze diensten?

NEEM CONTACT OP